• Хотинські вісті

СИРНА ПАСОЧКА «ТРИ ШОКОЛАДИ»


Рецепт від краянки Ольги Головіної–Єлаш з Хотина. Дівчина веде свій кулінарний блог у соцмережі Інстаграм, і у неї вже близько 13 тисяч підписників.

«Така паска дуже гарно доповнить ваш святковий стіл. Це справжня насолода! Обирайте якісні молочні продукти і пасочка точно вийде», – зазначає фудблогерка.

Ігредієнти (форма 1 літр):

сир – 500 г, сметана – 200 г, вершкове масло кімнатної температури – 100 г, цукрова пудра – 130 г, білий, молочний, чорний шоколад – по 50 г, фундук подрібнений – 4 ст. л., кокосова стружка – 2 ст. л.


Приготування:

Шоколад розтопити (окремо білий, молочний та чорний) імпульсами в мікрохвильовці або на водяній бані. Творог перетерти через сито або перебити блендером. Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою до пишної маси. Додаємо творог і продовжуємо збивати. Додаємо сметану і знову збиваємо.


Розділяємо масу на три рівні частини: у першу додаємо білий шоколад та кокосову стружку, у другу – молочний шоколад та половину фундука, у третю – чорний шоколад та решту горіхів. Збиваємо кожну окремо.


Спеціальну силіконову форму для паски ставимо в мисочку (буде стікати сироватка) і застелимо марлею в два шари, щоб звисали кінці. Викладаємо білу масу, потім з молочним шоколадом, потім темну. Кінці марлі розкладаємо по верху, залишаємо в холодильник на 20 годин або більше.


Акуратно знімаємо форму, марлю. Прикрашаємо і готово.


Смачного!








51 views0 comments